Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimarts, 05 octubre 12:00
Fi: Dimarts, 05 octubre 16:00 - Al campus universitari, Palma
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat: Cuinat de llenties amb verdura.
Segon plat: Bacallà a la mallorquina amb patata a grells (bacallà, porro, grells, tomàtiga, espinacs, panses, all, julivert, patata, sal, oli d´oliva).
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural.
Mateu Orfila
Primer plat:
- Arròs a la cubana
- Cuscús de me i ciurons
- Espàrrecs amb maionesa
Segon plat:
- Croquetes d’espinacs i trempó
- Fetge de vedella torrat i patates
- Lluç amb salsa verda
Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt.
Ramon Llull
Primer plat: Arròs a la cubana (ou a la planxa, salsa de tomàtiga casolana).
Segon plat: Estofat de vedella (porro, ceba, pastanaga, patata, tomàtiga, pèsols, vi blanc).
Postres: Fruita de temporada. Iogurt.
-