• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dimarts, 05 octubre 12:00
    Fi: Dimarts, 05 octubre 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: Cuinat de llenties amb verdura. 

    Segon plat: Bacallà a la mallorquina amb patata a grells (bacallà, porro, grells, tomàtiga, espinacs, panses, all, julivert, patata, sal, oli d´oliva).

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. 

     

    Mateu Orfila

    Primer plat: 

    • Arròs a la cubana
    • Cuscús de me i ciurons
    • Espàrrecs amb maionesa

    Segon plat: 

    • Croquetes d’espinacs i trempó
    • Fetge de vedella torrat i patates
    • Lluç amb salsa verda

    Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. 

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Arròs a la cubana (ou a la planxa, salsa de tomàtiga casolana).

    Segon plat: Estofat de vedella (porro, ceba, pastanaga, patata, tomàtiga, pèsols, vi blanc).

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt. 

     

    Més informació