Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dilluns, 04 octubre 12:00
Fi: Dilluns, 04 octubre 16:00 - Al campus universitari, Palma
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat: Truita de patata i ensalada (ous, patata, ceba, oli d’oliva, sal, mesclum i enciam iceberg, tomàtiga).
Segon plat: Pollastre rostit i patates (pollastre, llorer, oli d´oliva, sal, all, julivert, pebre bo, vi blanc, llimona, ceba, tomàtiga, patata).
Postres: Fruita de temporada. Iogurt.
Mateu Orfila
Primers plats:
- Llenties
- Pasta amb salsa bolonyesa
- Ensalada mixta
Segons plats:
- Colflori amb beixamel
- Aguiat de rap
- Pitrera de pollastre torrada i minestra
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Gelat.
Ramon Llull
Primer plat:
- Crema de carabassó
- Ensalada de ciurons(ceba, pebre vermell i verd, tonyina, tomàtiga)
Segon plat:
- Bacallà amb allioli
- Costella cuita al forn i patates
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural.
-