• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dilluns, 04 octubre 12:00
    Fi: Dilluns, 04 octubre 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: Truita de patata i ensalada (ous, patata, ceba, oli d’oliva, sal, mesclum i enciam iceberg, tomàtiga).

    Segon plat: Pollastre rostit i patates (pollastre, llorer, oli d´oliva, sal, all, julivert, pebre bo, vi blanc, llimona, ceba, tomàtiga, patata).

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt. 

     

    Mateu Orfila

    Primers plats: 

    • Llenties
    • Pasta amb salsa bolonyesa
    • Ensalada mixta

    Segons plats: 

    • Colflori amb beixamel
    • Aguiat de rap
    • Pitrera de pollastre torrada i minestra

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Gelat. 

     

    Ramon Llull

    Primer plat: 

    • Crema de carabassó
    • Ensalada de ciurons(ceba, pebre vermell i verd, tonyina, tomàtiga)

    Segon plat: 

    • Bacallà amb allioli
    • Costella cuita al forn i patates

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural.

     

    Més informació