Taller de «Cuina amb xocolata»
-
Inici: Divendres, 04 febrer 17:00
Fi: Divendres, 04 febrer 19:30 - Escola d'Hoteleria de les Illes Balears, Carretera de Valldemossa, Palma, Espanya
A l'Escola d’Hoteleria, de les 17 a les 19.30 hores
Arriba el tercer taller d’alimentació saludable de la mà del nostre xef Pere Riera. Sabies que la xocolata també s’utilitza amb plats principals i salats? Però sabries fer-ne un bon ús? Tècniques de cocció innovadores sempre des d’una perspectiva d’alimentació saludable i equilibrada. Les millors formes d’innovar en els plats de sempre i aprendre a cuinar amb un aliment que tenim tots tan a mà.
L’imparteix: Pere Riera, xef i professor de l’Escola d'Hoteleria de les Illes Balears (EHIB).
Adreçat a la comunitat universitària i públic en general
-