• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dimarts, 28 setembre 12:00
    Fi: Dimarts, 28 setembre 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: Cuinat de ciurons amb verdura.

    Segon plat: Albergínies farcides de carn (carn picada de vedella i porc).

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. 

     

    Mateu Orfila

    Primers plats: Ensalada de mongetes blanques, tonyina i ou. Crema de carabassa (sense nata).

    Segons plats: Lasanya d’espinacs (vegetariana). Llenguado a la meunière amb verdura saltada.

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt. Gelat. 

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Crema de verdura (llenties, pastanaga, carabassó, porro, ceba, patates i espinacs).

    Segon plat: Pilotes casolanes (carn picada de porc i pollastre).    

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural.

     

    Més informació