Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimarts, 28 setembre 12:00
Fi: Dimarts, 28 setembre 16:00 - Al campus universitari, Palma
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat: Cuinat de ciurons amb verdura.
Segon plat: Albergínies farcides de carn (carn picada de vedella i porc).
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural.
Mateu Orfila
Primers plats: Ensalada de mongetes blanques, tonyina i ou. Crema de carabassa (sense nata).
Segons plats: Lasanya d’espinacs (vegetariana). Llenguado a la meunière amb verdura saltada.
Postres: Fruita de temporada. Iogurt. Gelat.
Ramon Llull
Primer plat: Crema de verdura (llenties, pastanaga, carabassó, porro, ceba, patates i espinacs).
Segon plat: Pilotes casolanes (carn picada de porc i pollastre).
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural.
-