Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dilluns, 27 setembre 12:00
Fi: Dilluns, 27 setembre 16:00 - Al campus universitari, Palma
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat: Macarrons a la bolonyesa.
Segon plat: Pitrera de pollastre al pebre bo amb arròs o ensalada (nata, ceba).
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural.
Mateu Orfila
Primers plats: Pasta amb colflori i avellanes. Patates gratinades amb bacó al forn.
Segons plats: Secret de porc torrat i ensalada. Carabassons farcits de verdura i mango amb patata bullida.
Postres: Fruita de temporada. Iogurt. Gelat.
Ramon Llull
Primer plat: Canelons de carn (carn de pollastre i porc).
Segon plat: Croquetes d’espinacs i ensalada.
Postres: Fruita de temporada.
-