• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dilluns, 27 setembre 12:00
    Fi: Dilluns, 27 setembre 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: Macarrons a la bolonyesa.      

    Segon plat: Pitrera de pollastre al pebre bo amb arròs o ensalada (nata, ceba).     

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. 

     

    Mateu Orfila

    Primers plats: Pasta amb colflori i avellanes. Patates gratinades amb bacó al forn.

    Segons plats: Secret de porc torrat i ensalada. Carabassons farcits de verdura i mango amb patata bullida.

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt. Gelat. 

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Canelons de carn (carn de pollastre i porc).

    Segon plat: Croquetes d’espinacs i ensalada.      

    Postres: Fruita de temporada. 

     

    Més informació