Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimecres, 23 juny 12:00
Fi: Dimecres, 23 juny 16:00 - Al campus universitari, Palma
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat: Saltat de verdura (bròquil, pastanaga, carabassó, albergínies, pebre vermell, sal, oli d’oliva).
Segon plat: Pollastre al pebre amb arròs (pollastre, pebre bo, nata, sal).
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Flam casolà o puding.
Mateu Orfila
Primer plat: Ensalada de quinoa (veg.). Crema de carabassa amb llavors de gira-sol i formatge tendre (sense nata).
Segon plat: Costella baixa rostida, chimichurri i poma cuita al forn. Filet d'orada torrat i ensalada variada.
Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. Coca d’albercoc.
Ramon Llull
Primer plat: Trempó de ciurons (tomàtiga, pebre verd, ceba, tonyina, ou bullit, sal, oli d’oliva).
Segon plat: Braó en la seva salsa i arròs.
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Fruita seca.
-