• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dimecres, 23 juny 12:00
    Fi: Dimecres, 23 juny 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: Saltat de verdura (bròquil, pastanaga, carabassó, albergínies, pebre vermell, sal, oli d’oliva).

    Segon plat: Pollastre al pebre amb arròs (pollastre, pebre bo, nata, sal).

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Flam casolà o puding.

     

    Mateu Orfila

    Primer plat: Ensalada de quinoa (veg.). Crema de carabassa amb llavors de gira-sol i formatge tendre (sense nata).

    Segon plat: Costella baixa rostida, chimichurri i poma cuita al forn. Filet d'orada torrat i ensalada variada.

    Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. Coca d’albercoc.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Trempó de ciurons (tomàtiga, pebre verd, ceba, tonyina, ou bullit, sal, oli d’oliva).

    Segon plat: Braó en la seva salsa i arròs.

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Fruita seca.

     

     

    Més informació