Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimarts, 22 juny 12:00
Fi: Dimarts, 22 juny 16:00 - Al campus universitari, Palma
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat: Lasanya de carn (carn de pollastre i vedella).
Segon plat: Pica-pica de calamar amb arròs (ceba, tomàtiga casolana, all, julivert, oli d’oliva, patata bullida, vi blanc, llorer, pebre coent).
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Flam casolà o puding.
Mateu Orfila
Primer plat: Wok d’arròs amb verdura. Ciurons trempats.
Segon plat: Hamburguesa casolana de lluç i gambes torrada i ensalada. Estofat de vedella.
Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. Coca de pastanaga.
Ramon Llull
Primer plat: Fideuada de marisc.
Segon plat: Pollastre rostit i patates.
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Fruita seca.
-