• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dimarts, 22 juny 12:00
    Fi: Dimarts, 22 juny 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: Lasanya de carn (carn de pollastre i vedella).

    Segon plat: Pica-pica de calamar amb arròs (ceba, tomàtiga casolana, all, julivert, oli d’oliva, patata bullida, vi blanc, llorer, pebre coent).

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Flam casolà o puding.

     

    Mateu Orfila

    Primer plat: Wok d’arròs amb verdura. Ciurons trempats.

    Segon plat: Hamburguesa casolana de lluç i gambes torrada i ensalada. Estofat de vedella.

    Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. Coca de pastanaga.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Fideuada de marisc.

    Segon plat: Pollastre rostit i patates.

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Fruita seca.

     

     

    Més informació