• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dilluns, 21 juny 12:00
    Fi: Dilluns, 21 juny 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: Macarrons amb salsa bolonyesa de carn.

    Segon plat: Truita de patata i ensalada.

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Flam casolà o puding.

     

    Mateu Orfila

    Primer plat: Fideus de roter. Ensalada alemanya.

    Segon plat: Fideuada de marisc. Pollastre rostit i patates.

    Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. Pastís de poma amb panses.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Canelons d’espinacs.

    Segon plat: Costella de porc rostida amb salsa barbacoa i patates cuites al forn.

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Fruita seca.

     

     

    Més informació