Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dilluns, 21 juny 12:00
Fi: Dilluns, 21 juny 16:00 - Al campus universitari, Palma
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat: Macarrons amb salsa bolonyesa de carn.
Segon plat: Truita de patata i ensalada.
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Flam casolà o puding.
Mateu Orfila
Primer plat: Fideus de roter. Ensalada alemanya.
Segon plat: Fideuada de marisc. Pollastre rostit i patates.
Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. Pastís de poma amb panses.
Ramon Llull
Primer plat: Canelons d’espinacs.
Segon plat: Costella de porc rostida amb salsa barbacoa i patates cuites al forn.
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Fruita seca.
-