• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dijous, 17 juny 12:00
    Fi: Dijous, 17 juny 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: Pollastre torrat i ou cuit a la planxa, patates i ensalada.

    Segon plat: Llenties amb verdura i xoriço (porro, ceba, all, julivert, sal, oli d´oliva, tomàtiga casolana, pastanaga, mongetes tendres, pebre vermell).

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Flam casolà o puding.

     

    Mateu Orfila

    Primer plat: Ensalada de cuscús marroquí amb ciurons. Vichyssoise de carabassó.

    Segon plat: Aguiat de rap. Pastís de carn i puré de patata.

    Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. Pastís de pinya i formatge.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Cuscús amb verdura (cuscús, oli d´oliva, all, carabassó, pebre vermell i verd, pastanaga, comí, canyella, oli d´oliva, sal, pebre bo).

    Segon plat: Frit de freixura.

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Fruita seca.

     

     

    Més informació