Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dijous, 17 juny 12:00
Fi: Dijous, 17 juny 16:00 - Al campus universitari, Palma
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat: Pollastre torrat i ou cuit a la planxa, patates i ensalada.
Segon plat: Llenties amb verdura i xoriço (porro, ceba, all, julivert, sal, oli d´oliva, tomàtiga casolana, pastanaga, mongetes tendres, pebre vermell).
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Flam casolà o puding.
Mateu Orfila
Primer plat: Ensalada de cuscús marroquí amb ciurons. Vichyssoise de carabassó.
Segon plat: Aguiat de rap. Pastís de carn i puré de patata.
Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. Pastís de pinya i formatge.
Ramon Llull
Primer plat: Cuscús amb verdura (cuscús, oli d´oliva, all, carabassó, pebre vermell i verd, pastanaga, comí, canyella, oli d´oliva, sal, pebre bo).
Segon plat: Frit de freixura.
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Fruita seca.
-