Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimecres, 16 juny 12:00
Fi: Dimecres, 16 juny 16:00 - Al campus universitari, Palma
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat: Arròs a la cubana (tomàtiga casolana, ou i plàtan a la planxa).
Segon plat: Pilotes i patates fregides o bullides.
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Flam casolà o puding.
Mateu Orfila
Primer plat: Canelons d’estiu (lletuga, cranc, formatge i pernil dolç). Crema de verdura.
Segon plat: Pollastre amb cervesa i arròs integral. Llenguado torrat i ensalada variada.
Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. Coca de coco.
Ramon Llull
Primer plat: Macarrons amb salsa bolonyesa de carn.
Segon plat: Tallada de salmó cuit al forn i verdura.
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Fruita seca.
-