• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dimecres, 16 juny 12:00
    Fi: Dimecres, 16 juny 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: Arròs a la cubana (tomàtiga casolana, ou i plàtan a la planxa).

    Segon plat: Pilotes i patates fregides o bullides.

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Flam casolà o puding.

     

    Mateu Orfila

    Primer plat: Canelons d’estiu (lletuga, cranc, formatge i pernil dolç). Crema de verdura.

    Segon plat: Pollastre amb cervesa i arròs integral. Llenguado torrat i ensalada variada.

    Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. Coca de coco.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Macarrons amb salsa bolonyesa de carn.

    Segon plat: Tallada de salmó cuit al forn i verdura.

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Fruita seca.

     

     

    Més informació