• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dimarts, 15 juny 12:00
    Fi: Dimarts, 15 juny 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: Peix cuit al forn amb patata i ensalada.

    Segon plat: Tortel·lini amb salsa bolonyesa (carn picada de porc i de vedella).

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Flam casolà o puding.

     

    Mateu Orfila

    Primers plats: Fideus secs amb sèpia. Ensalada de canonges, formatge de cabra, fruita seca, mostassa i mel.

    Segons plats: Púding de verdura i patates fregides. Conill torrat i ensalada de col.

    Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. Pastís de llimona.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Trempó de ciurons (tomàtiga, pebre verd, ceba, tonyina, ou bullit, sal, oli d´oliva).

    Segon plat: Braó en la seva salsa i patates cuites al forn (ceba, alls, pebre verd i vermell, vi blanc, porro, pastanaga, julivert, oli d´oliva i sal).

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Fruita seca.

     

     

    Més informació