Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimarts, 15 juny 12:00
Fi: Dimarts, 15 juny 16:00 - Al campus universitari, Palma
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat: Peix cuit al forn amb patata i ensalada.
Segon plat: Tortel·lini amb salsa bolonyesa (carn picada de porc i de vedella).
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Flam casolà o puding.
Mateu Orfila
Primers plats: Fideus secs amb sèpia. Ensalada de canonges, formatge de cabra, fruita seca, mostassa i mel.
Segons plats: Púding de verdura i patates fregides. Conill torrat i ensalada de col.
Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. Pastís de llimona.
Ramon Llull
Primer plat: Trempó de ciurons (tomàtiga, pebre verd, ceba, tonyina, ou bullit, sal, oli d´oliva).
Segon plat: Braó en la seva salsa i patates cuites al forn (ceba, alls, pebre verd i vermell, vi blanc, porro, pastanaga, julivert, oli d´oliva i sal).
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Fruita seca.
-