Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dijous, 10 juny 12:00
Fi: Dijous, 10 juny 16:00 - Al campus universitari, Palma
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat: Trempó de ciurons (tomàtiga, pebre verd, ceba, tonyina, ou bullit, sal, oli d´oliva).
Segon plat: Lasanya (carn de vedella i porc).
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Flam casolà o puding.
Mateu Orfila
Primer plat: Cuinat de mongetes blanques i copinyes. Ensalada amb formatge tendre i confitura de codony.
Segon plat: Rellom de porc torrat i trempó. Patates farcides de verdura i gírgoles.
Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. Pastís fred de formatge.
Ramon Llull
Primer plat: Trempó de ciurons (tomàtiga, ceba, pebre verd).
Segon plat: Costella de porc rostida, salsa barbacoa i patates cuites al forn.
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Fruita seca.
-