• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dijous, 10 juny 12:00
    Fi: Dijous, 10 juny 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: Trempó de ciurons (tomàtiga, pebre verd, ceba, tonyina, ou bullit, sal, oli d´oliva).

    Segon plat: Lasanya (carn de vedella i porc).

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Flam casolà o puding.

     

    Mateu Orfila

    Primer plat: Cuinat de mongetes blanques i copinyes. Ensalada amb formatge tendre i confitura de codony.

    Segon plat: Rellom de porc torrat i trempó. Patates farcides de verdura i gírgoles.

    Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. Pastís fred de formatge.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Trempó de ciurons (tomàtiga, ceba, pebre verd).

    Segon plat: Costella de porc rostida, salsa barbacoa i patates cuites al forn.

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Fruita seca.

     

     

    Més informació