Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimarts, 08 juny 12:00
Fi: Dimarts, 08 juny 16:00 - Al campus universitari, Palma
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat: Ensalada de pasta (blat de moro, pastanaga, tomàtiga, poma, pera, oli d’oliva, sal).
Segon plat: Pollastre Stroganoff (pitrera de pollastre, nata, xampinyons, ceba).
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Flam casolà o puding.
Mateu Orfila
Primer plat: Paella de verdura. Sopa amb menuts.
Segon plat: Vedella amb ceba i patata bullida. Croquetes d’espinacs i ensalada variada.
Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. Pastís de l’àvia.
Ramon Llull
Primer plat: Fideuada de marisc.
Segon plat: Pollastre rostit i patates cuites al forn.
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Fruita seca.
-