• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dimarts, 08 juny 12:00
    Fi: Dimarts, 08 juny 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: Ensalada de pasta (blat de moro, pastanaga, tomàtiga, poma, pera, oli d’oliva, sal).

    Segon plat: Pollastre Stroganoff (pitrera de pollastre, nata, xampinyons, ceba).

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Flam casolà o puding.

     

    Mateu Orfila

    Primer plat: Paella de verdura. Sopa amb menuts.

    Segon plat: Vedella amb ceba i patata bullida. Croquetes d’espinacs i ensalada variada.

    Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. Pastís de l’àvia.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Fideuada de marisc.

    Segon plat: Pollastre rostit i patates cuites al forn.

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Fruita seca.

     

     

    Més informació