Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dilluns, 07 juny 12:00
Fi: Dilluns, 07 juny 16:00 - Al campus universitari, Palma
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat: Salmorejo (tomàtiga, ou bullit, pernil serrà, sal, pa i oli d’oliva).
Segon plat: Lluç amb salsa verda.
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Flam casolà o puding.
Mateu Orfila
Primer plat: Fava parada. Ensalada mixta.
Segons plat: Pollastre rostit i puré de patata. Filet de llisa a la papillota i verdura.
Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. Coca de maduixes amb nata.
Ramon Llull
Primer plat: Canelons de carn.
Segon plat: Pastís de verdura i patata (carabassó, albergínia, porro, ceba).
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Fruita seca.
-