• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dilluns, 07 juny 12:00
    Fi: Dilluns, 07 juny 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: Salmorejo (tomàtiga, ou bullit, pernil serrà, sal, pa i oli d’oliva).

    Segon plat: Lluç amb salsa verda.

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Flam casolà o puding.

     

    Mateu Orfila

    Primer plat: Fava parada. Ensalada mixta.

    Segons plat: Pollastre rostit i puré de patata. Filet de llisa a la papillota i verdura.

    Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. Coca de maduixes amb nata.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Canelons de carn. 

    Segon plat: Pastís de verdura i patata (carabassó, albergínia, porro, ceba).

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Fruita seca.

     

     

    Més informació