Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dijous, 03 juny 12:00
Fi: Dijous, 03 juny 16:00 - Al campus universitari, Palma
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat: Verdures torrades (carbassó, ceba, pebre verd, pebre vermell, tomàtiga, patata).
Segon plat: Croquetes de bacallà i ensalada (llet, farina, ou, pa ratllat, enciam, tomàtiga, blat de moro).
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Flam casolà o puding.
Mateu Orfila
Primer plat: Pasta amb marisc. Salmorejo (veg.).
Segon plat: Conill amb ceba i patates fregides. Filet de lluç torrat i ensalada variada.
Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. Coca amb crema cremada.
Ramon Llull
Primer plat: Trempó amb mongetes blanques (tomàtiga, ceba, pebre verd).
Segon plat: Frit de marisc (gambes, calamars, musclos, porro, ceba).
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Fruita seca.
-