• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dijous, 03 juny 12:00
    Fi: Dijous, 03 juny 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: Verdures torrades (carbassó, ceba, pebre verd, pebre vermell, tomàtiga, patata).

    Segon plat: Croquetes de bacallà i ensalada (llet, farina, ou, pa ratllat, enciam, tomàtiga, blat de moro).

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Flam casolà o puding.

     

    Mateu Orfila

    Primer plat: Pasta amb marisc. Salmorejo (veg.).

    Segon plat: Conill amb ceba i patates fregides. Filet de lluç torrat i ensalada variada.

    Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. Coca amb crema cremada.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Trempó amb mongetes blanques (tomàtiga, ceba, pebre verd). 

    Segon plat: Frit de marisc (gambes, calamars, musclos, porro, ceba).

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Fruita seca.

     

     

    Més informació