Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimecres, 02 juny 12:00
Fi: Dimecres, 02 juny 16:00 - Al campus universitari, Palma
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat: Mussaca (albergínies, carn picada de porc i vedella, ceba, pastanaga, tomàtiga, formatge, vi blanc i salsa beixamel).
Segon plat: Pollastre rostit i patates (pollastre, llorer, oli d´oliva, sal, all, julivert, pebre bo, vi blanc, llimona, ceba, tomàtiga, patata).
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Flam casolà o puding.
Mateu Orfila
Primer plat: Arròs negre. Ciurons trempats amb tonyina.
Segon plat: Truita de patata i trempó. Rodó de porc a la mostassa i puré de patata.
Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. Pastís de llimona.
Ramon Llull
Primer plat: Fideuada de verdura (all, julivert, sal, oli d´oliva, porro, ceba, albergínia, carbassó).
Segon plat: Pop amb ceba i arròs (tomàtiga, ceba, llorer, all).
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Fruita seca.
-