• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dimecres, 02 juny 12:00
    Fi: Dimecres, 02 juny 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: Mussaca (albergínies, carn picada de porc i vedella, ceba, pastanaga, tomàtiga, formatge, vi blanc i salsa beixamel).

    Segon plat: Pollastre rostit i patates (pollastre, llorer, oli d´oliva, sal, all, julivert, pebre bo, vi blanc, llimona, ceba, tomàtiga, patata).

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Flam casolà o puding.

     

    Mateu Orfila

    Primer plat: Arròs negre. Ciurons trempats amb tonyina.

    Segon plat: Truita de patata i trempó. Rodó de porc a la mostassa i puré de patata.

    Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. Pastís de llimona.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Fideuada de verdura (all, julivert, sal, oli d´oliva, porro, ceba, albergínia, carbassó).

    Segon plat: Pop amb ceba i arròs (tomàtiga, ceba, llorer, all).

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Fruita seca.

     

     

    Més informació