• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dimarts, 01 juny 12:00
    Fi: Dimarts, 01 juny 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: Lasanya (carn de vedella i porc, porro, ceba, all, julivert, tomàtiga casolana, vi blanc, formatge ratllat, pebre bo, sal).

    Segon plat: Albergínies farcides (carn, tomàtiga, ceba, all, albergínies).

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Flam casolà o puding.

     

    Mateu Orfila

    Primer plat: Pasta a la bolonyesa. Crema de colflori i formatge de cabra (sense nata).

    Segon plat: Filet d'orada torrat, bròquil i patata bullits. Rotlles de pollastre farcits de pernil dolç i formatge cuits al forn i ensalada.

    Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. Coca de iogurt.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Macarrons amb salsa bolonyesa de carn (ceba, porro, sal, all, julivert, pebre bo, salsa de tomàtiga).

    Segon plat: Pastís de verdura i ensalada (carabassó, formatge, porro, ceba).

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Fruita seca.

     

     

    Més informació