Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimarts, 01 juny 12:00
Fi: Dimarts, 01 juny 16:00 - Al campus universitari, Palma
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat: Lasanya (carn de vedella i porc, porro, ceba, all, julivert, tomàtiga casolana, vi blanc, formatge ratllat, pebre bo, sal).
Segon plat: Albergínies farcides (carn, tomàtiga, ceba, all, albergínies).
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Flam casolà o puding.
Mateu Orfila
Primer plat: Pasta a la bolonyesa. Crema de colflori i formatge de cabra (sense nata).
Segon plat: Filet d'orada torrat, bròquil i patata bullits. Rotlles de pollastre farcits de pernil dolç i formatge cuits al forn i ensalada.
Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. Coca de iogurt.
Ramon Llull
Primer plat: Macarrons amb salsa bolonyesa de carn (ceba, porro, sal, all, julivert, pebre bo, salsa de tomàtiga).
Segon plat: Pastís de verdura i ensalada (carabassó, formatge, porro, ceba).
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Fruita seca.
-