• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dilluns, 31 maig 12:00
    Fi: Dilluns, 31 maig 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: Wok de pollastre i tallarines amb verdura (salsa de soia, pollastre, ceba, pebre, carabassó). 

    Segon plat:  Costelles a la barbacoa, patates i ensalada.

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Flam casolà o púding.

     

    Mateu Orfila

    Primers plats: Llenties (vegeterianes). Arròs xinès.

    Segons plats: Carabassa rostida amb formatge de cabra, cirerols i nous. Llom torrat, salsa de pebre i patates fregides.

    Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. Coca de fruita amb llet condensada.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Canelons d´espinacs (oli d´oliva, sal, llet, farina, pebre bo, nou moscada).

    Segon plat: Pollastre rostit i patates (pollastre, vi blanc, llimona, sal).

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Fruita seca.

     

     

    Més informació