Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dilluns, 31 maig 12:00
Fi: Dilluns, 31 maig 16:00 - Al campus universitari, Palma
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat: Wok de pollastre i tallarines amb verdura (salsa de soia, pollastre, ceba, pebre, carabassó).
Segon plat: Costelles a la barbacoa, patates i ensalada.
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Flam casolà o púding.
Mateu Orfila
Primers plats: Llenties (vegeterianes). Arròs xinès.
Segons plats: Carabassa rostida amb formatge de cabra, cirerols i nous. Llom torrat, salsa de pebre i patates fregides.
Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. Coca de fruita amb llet condensada.
Ramon Llull
Primer plat: Canelons d´espinacs (oli d´oliva, sal, llet, farina, pebre bo, nou moscada).
Segon plat: Pollastre rostit i patates (pollastre, vi blanc, llimona, sal).
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Fruita seca.
-