Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dijous, 27 maig 12:00
Fi: Dijous, 27 maig 16:00 - Al campus universitari, Palma
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat: Estofat de vedella amb patates.
Segon plat: Croquetes de pollastre i ensalada.
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Flam casolà o puding.
Mateu Orfila
Primer plat: Paella mixta. Ensalada verda (cogombre, espinacs, canonges, pebre verd, etc.).
Segon plat: Rajada amb pebres. Guatlles torrades, patates i ensalada.
Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. Pastís de pera amb nous.
Ramon Llull
Primer plat: Fideuada de marisc.
Segon plat: Pollastre i patates cuits al forn.
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Fruita seca.
-