• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dimecres, 26 maig 12:00
    Fi: Dimecres, 26 maig 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: Llenties amb verdura.

    Segon plat: Braó al forn i patates.

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Flam casolà o puding.

     

    Mateu Orfila

    Primer plat: Pasta amb cirerols, formatge feta i alfàbrega. Rotllets de pernil i ensalada russa.

    Segon plat: Canelons de carn. Carabassons farcits de verdura i patata cuita al forn.

    Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. Coca de poma amb ametlla.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Pilotes casolanes (carn picada mesclada, patates, tomàtiga, ceba, pastanaga, oli i sal).

    Segon plat: Trempó de ciurons (tomàtiga, pebre verd, ou bullit, tonyina, oli d´oliva, sal i ciurons).

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Fruita seca.

     

     

    Més informació