Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimecres, 26 maig 12:00
Fi: Dimecres, 26 maig 16:00 - Al campus universitari, Palma
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat: Llenties amb verdura.
Segon plat: Braó al forn i patates.
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Flam casolà o puding.
Mateu Orfila
Primer plat: Pasta amb cirerols, formatge feta i alfàbrega. Rotllets de pernil i ensalada russa.
Segon plat: Canelons de carn. Carabassons farcits de verdura i patata cuita al forn.
Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. Coca de poma amb ametlla.
Ramon Llull
Primer plat: Pilotes casolanes (carn picada mesclada, patates, tomàtiga, ceba, pastanaga, oli i sal).
Segon plat: Trempó de ciurons (tomàtiga, pebre verd, ou bullit, tonyina, oli d´oliva, sal i ciurons).
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Fruita seca.
-