Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimarts, 25 maig 12:00
Fi: Dimarts, 25 maig 16:00 - Al campus universitari, Palma
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat: Bacallà gratinat amb allioli.
Segon plat: Espaguetis amb bolonyesa de verdura (porro, ceba, all, julivert, sal, pebre vermell, carabassó, albergínies, tomàtiga casolana).
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Flam casolà o puding.
Mateu Orfila
Primer plat: Arròs Stroganoff amb pollastre. Ensalada de mongetes blanques.
Segon plat: Llibrets i ensalada. Filet de serrà al forn amb verdura.
Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. Coca de marbre.
Ramon Llull
Primer plat: Espaguetis a la napolitana.
Segon plat: Bacallà gratinat amb allioli i patata.
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Fruita seca.
-