• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dimarts, 25 maig 12:00
    Fi: Dimarts, 25 maig 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: Bacallà gratinat amb allioli.

    Segon plat: Espaguetis amb bolonyesa de verdura (porro, ceba, all, julivert, sal, pebre vermell, carabassó, albergínies, tomàtiga casolana).    

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Flam casolà o puding.

     

    Mateu Orfila

    Primer plat: Arròs Stroganoff amb pollastre. Ensalada de mongetes blanques.

    Segon plat: Llibrets i ensalada. Filet de serrà al forn amb verdura.

    Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. Coca de marbre.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Espaguetis a la napolitana.

    Segon plat: Bacallà gratinat amb allioli i patata.

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Fruita seca.

     

     

    Més informació