• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dilluns, 24 maig 12:00
    Fi: Dilluns, 24 maig 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: Gaspatxo (crostons, tomàtiga, ceba, all, oli d´oliva, cogombre, pebre verd i vermell, pa).

    Segon plat: Truita de patata i ensalada.

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Flam casolà o puding.

     

    Mateu Orfila

    Primer plat: Aguiat de sèpia amb faves i sobrassada. Ensalada amb formatge rocafort i nous.

    Segons plat: Cuixa de pollastre amb carabassó gratinat. Carxofes amb fruita seca i ou estrellat.

    Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. Pastís de brossat.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Crema de verdura i llegum (llenties, pastanaga, carabassó, porro, ceba i patates).

    Segon plat: Galtes amb salsa i arròs.

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Fruita seca.

     

     

    Més informació