• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dijous, 20 maig 12:00
    Fi: Dijous, 20 maig 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: Ciurons cuinats amb verdura (porro, all, julivert, sal, oli d’oliva, ceba, pebre vermell, espinacs i patata).

    Segon plat: Croquetes de pollastre amb ensalada (llet, farina, ou, pa ratllat, enciam, tomàtiga i blat de moro).

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Flam casolà o puding.

     

    Mateu Orfila

    Primer plat: Fideus de roter. Ensalada de llom amb vinagreta de sobrassada i mel.

    Segon plat: Samfaina de verdura amb ou estrellat. Bullit de pollastre amb verdura.

    Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. Pastís de plàtan amb xocolata.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Cuscús amb verdura (cuscús, oli d´oliva, all, carabassó, pebre vermell i verd, pastanaga, comí, canyella, oli d’oliva, sal i pebre bo).

    Segon plat: Salmó amb fines herbes (orenga, farigola, romaní, llorer, salsa de soja i patata).

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Fruita seca.

     

     

    Més informació