Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dijous, 20 maig 12:00
Fi: Dijous, 20 maig 16:00 - Al campus universitari, Palma
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat: Ciurons cuinats amb verdura (porro, all, julivert, sal, oli d’oliva, ceba, pebre vermell, espinacs i patata).
Segon plat: Croquetes de pollastre amb ensalada (llet, farina, ou, pa ratllat, enciam, tomàtiga i blat de moro).
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Flam casolà o puding.
Mateu Orfila
Primer plat: Fideus de roter. Ensalada de llom amb vinagreta de sobrassada i mel.
Segon plat: Samfaina de verdura amb ou estrellat. Bullit de pollastre amb verdura.
Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. Pastís de plàtan amb xocolata.
Ramon Llull
Primer plat: Cuscús amb verdura (cuscús, oli d´oliva, all, carabassó, pebre vermell i verd, pastanaga, comí, canyella, oli d’oliva, sal i pebre bo).
Segon plat: Salmó amb fines herbes (orenga, farigola, romaní, llorer, salsa de soja i patata).
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Fruita seca.
-