• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dimecres, 19 maig 12:00
    Fi: Dimecres, 19 maig 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: Ensalada de pasta (pasta, tonyina, tomàtiga, ou i pastanaga).

    Segon plat: Pilotes amb salsa (carn picada mesclada, ou, tomàtiga, sal, pebre bo, oli d'oliva i pa).

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Flam casolà o puding.

     

    Mateu Orfilat:

    Primer plat: Pasta integral vegetariana. Gaspatxo.

    Segon plat: Llengua amb tàperes. Bacallà gratinat amb allioli i patata cuita al forn.

    Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. Coca amb pinya.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Macarrons a la bolonyesa (carn picada de porc i pollastre).

    Segon plat:Truita de verdura amb ensalada (enciam, tomàtiga, pastanaga, carbassó, albergínia, patata i ou).         

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Fruita seca.

     

     

    Més informació