Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimecres, 19 maig 12:00
Fi: Dimecres, 19 maig 16:00 - Al campus universitari, Palma
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat: Ensalada de pasta (pasta, tonyina, tomàtiga, ou i pastanaga).
Segon plat: Pilotes amb salsa (carn picada mesclada, ou, tomàtiga, sal, pebre bo, oli d'oliva i pa).
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Flam casolà o puding.
Mateu Orfilat:
Primer plat: Pasta integral vegetariana. Gaspatxo.
Segon plat: Llengua amb tàperes. Bacallà gratinat amb allioli i patata cuita al forn.
Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. Coca amb pinya.
Ramon Llull
Primer plat: Macarrons a la bolonyesa (carn picada de porc i pollastre).
Segon plat:Truita de verdura amb ensalada (enciam, tomàtiga, pastanaga, carbassó, albergínia, patata i ou).
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Fruita seca.
-