• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dimarts, 18 maig 12:00
    Fi: Dimarts, 18 maig 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: Mongeta tendra saltada amb pernil serrà.

    Segon plat: Tombet amb llom torrat (sal, all, julivert, albergínies, carabassó, pebre vermell, tomàtiga casolana i pebre bo).

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Flam casolà o puding.

     

    Mateu Orfila

    Primer plat: Ciurons cuinats. Pastís de patata amb pernil dolç i formatge.

    Segon plat: Delícies de pollastre torrat, salsa milanesa i arròs. Calamar a l’andalusa i ensalada.

    Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. Pastís de melicotó i formatge.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Galtes de porc amb salsa i arròs.

    Segon plat: Trempó de llenties (ceba, tomàtiga, pebre verd i tonyina).

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Fruita seca.

     

     

    Més informació