Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimarts, 18 maig 12:00
Fi: Dimarts, 18 maig 16:00 - Al campus universitari, Palma
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat: Mongeta tendra saltada amb pernil serrà.
Segon plat: Tombet amb llom torrat (sal, all, julivert, albergínies, carabassó, pebre vermell, tomàtiga casolana i pebre bo).
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Flam casolà o puding.
Mateu Orfila
Primer plat: Ciurons cuinats. Pastís de patata amb pernil dolç i formatge.
Segon plat: Delícies de pollastre torrat, salsa milanesa i arròs. Calamar a l’andalusa i ensalada.
Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. Pastís de melicotó i formatge.
Ramon Llull
Primer plat: Galtes de porc amb salsa i arròs.
Segon plat: Trempó de llenties (ceba, tomàtiga, pebre verd i tonyina).
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Fruita seca.
-