• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dilluns, 17 maig 12:00
    Fi: Dilluns, 17 maig 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: Paella mixta.    

    Segon plat: Pollastre Stroganoff (pitrera de pollastre, nata, xampinyons i ceba).     

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Flam casolà o púding.

     

    Mateu Orfila

    Primer plat: Ensalada d´arròs. Crema de carabassó amb iogurt i alvocat.

    Segon plat: Lassanya d’espinacs amb formatge de cabra (vegetariana). Emperador torrat, puré de patata i pastanaga.

    Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. Coca de llimona.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Fideuada de verdura (all, julivert, porro, carxofa, mongeta tendra, ceba, carabassó, albergínia, colflori, oli d’oliva, pebre vermell i verd, i tomàtiga casolana).

    Segon plat: Croquetes de pollastre, patata i ensalada.

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Fruita seca.

     

    Més informació