Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dilluns, 17 maig 12:00
Fi: Dilluns, 17 maig 16:00 - Al campus universitari, Palma
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat: Paella mixta.
Segon plat: Pollastre Stroganoff (pitrera de pollastre, nata, xampinyons i ceba).
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Flam casolà o púding.
Mateu Orfila
Primer plat: Ensalada d´arròs. Crema de carabassó amb iogurt i alvocat.
Segon plat: Lassanya d’espinacs amb formatge de cabra (vegetariana). Emperador torrat, puré de patata i pastanaga.
Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. Coca de llimona.
Ramon Llull
Primer plat: Fideuada de verdura (all, julivert, porro, carxofa, mongeta tendra, ceba, carabassó, albergínia, colflori, oli d’oliva, pebre vermell i verd, i tomàtiga casolana).
Segon plat: Croquetes de pollastre, patata i ensalada.
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Fruita seca.
-