Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dilluns, 03 maig 12:00
Fi: Dilluns, 03 maig 16:00 - Al campus universitari, Palma
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat: Wok de pollastre i tallarines amb verdura (salsa de soia, pollastre, ceba, pebres i carabassó).
Segon plat: Albergínies farcides.
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Flam casolà o puding.
Mateu Orfila
Primer plat: Mongetes blanques amb escopinyes. Ous amb carn picada.
Segon plat: Fajitas de verdura amb formatge feta (veg.). Conill cuit al forn amb poma, ceba i panses.
3Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. Coca d´albercoc.
Ramon Llull
Primer plat: Paella de marisc.
Segon plat: Croquetes d´espinacs i ensalada.
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Fruita seca.
-