• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dilluns, 03 maig 12:00
    Fi: Dilluns, 03 maig 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: Wok de pollastre i tallarines amb verdura (salsa de soia, pollastre, ceba, pebres i carabassó).

    Segon plat: Albergínies farcides.

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Flam casolà o puding.

     

    Mateu Orfila

    Primer plat: Mongetes blanques amb escopinyes. Ous amb carn picada.

    Segon plat: Fajitas de verdura amb formatge feta (veg.). Conill cuit al forn amb poma, ceba i panses.

    3Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. Coca d´albercoc.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Paella de marisc.

    Segon plat: Croquetes d´espinacs i ensalada.      

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Fruita seca.

     

     

    Més informació