Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dijous, 06 maig 12:00
Fi: Dijous, 06 maig 16:00 - Al campus universitari, Palma
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat: Arròs a la cubana.
Segon plat: Croquetes de bacallà i ensalada.
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Flam casolà o puding.
Mateu Orfila
Primer plat: Pasta integral amb marisc. Crema d’espàrecs verds.
Segon plat: Croquetes de peix i ensalada variada. Llom torrat i saltat de verdura.
Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. Pastís de poma amb crema.
Ramon Llull
Primer plat: Sopes (sal, oli d´oliva, julivert, col, mongeta tendra, carxofa, pèsols, bleda, tomàtiga casolana, colflori, porro i pa).
Segon plat: Pollastre rostit i patates.
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Fruita seca.
-