• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dijous, 06 maig 12:00
    Fi: Dijous, 06 maig 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: Arròs a la cubana. 

    Segon plat: Croquetes de bacallà i ensalada.

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Flam casolà o puding.

     

    Mateu Orfila

    Primer plat: Pasta integral amb marisc. Crema d’espàrecs verds.

    Segon plat: Croquetes de peix i ensalada variada. Llom torrat i saltat de verdura.

    Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. Pastís de poma amb crema.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Sopes (sal, oli d´oliva, julivert, col, mongeta tendra, carxofa, pèsols, bleda, tomàtiga casolana, colflori, porro i pa).

    Segon plat: Pollastre rostit i patates.

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Fruita seca.

     

     

    Més informació