Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimecres, 05 maig 12:00
Fi: Dimecres, 05 maig 16:00 - Al campus universitari, Palma
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat: Lasanya (carn de vedella i porc, porro, ceba, all, julivert, tomàtiga casolana, vi blanc, formatge ratllat, pebre bo i sal).
Segon plat: Salmó cuit al forn, patata i ensalada.
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Flam casolà o puding.
Mateu Orfilat:
Primer plat: Arròs a la cubana. Ensalada de llenties (veg.).
Segon plat: Pollastre a la mostassa i puré de patata. Aguiat de rap.
Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. Coca de coco.
Ramon Llull
Primer plat: Macarrons a la bolonyesa (carn de porc i pollastre).
Segon plat: Mussaca de verdura.
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Fruita seca.
-