• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dimecres, 05 maig 12:00
    Fi: Dimecres, 05 maig 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: Lasanya (carn de vedella i porc, porro, ceba, all, julivert, tomàtiga casolana, vi blanc, formatge ratllat, pebre bo i sal).

    Segon plat: Salmó cuit al forn, patata i ensalada.

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Flam casolà o puding.

     

    Mateu Orfilat:

    Primer plat: Arròs a la cubana. Ensalada de llenties (veg.).

    Segon plat: Pollastre a la mostassa i puré de patata. Aguiat de rap.

    Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. Coca de coco.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Macarrons a la bolonyesa (carn de porc i pollastre).

    Segon plat: Mussaca de verdura.

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Fruita seca.

     

     

    Més informació