Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimarts, 04 maig 12:00
Fi: Dimarts, 04 maig 16:00 - Al campus universitari, Palma
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat: Arròs brouós de peix i marisc.
Segon plat: Pollastre rostit i patata.
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Flam casolà o puding.
Mateu Orfila
Primer plat: Fideuada de verdura. Ensalada cèsar.
Segon plat: Llenguado i tomàtiga torrats. Carn amb salsa i arròs integral.
Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. Pastis de formatge amb confitura.
Ramon Llull
Primer plat: Cuinat de llenties amb verdura.
Segon plat: Albergínies farcides (cebes, all, carn picada de vedella i porc, oli d'oliva, tomàtiga, pebre vermell, pastanaga, vi, sal i pebre bo).
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Fruita seca.
-