• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dimarts, 04 maig 12:00
    Fi: Dimarts, 04 maig 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: Arròs brouós de peix i marisc.

    Segon plat: Pollastre rostit i patata.

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Flam casolà o puding.

     

    Mateu Orfila

    Primer plat: Fideuada de verdura. Ensalada cèsar.

    Segon plat: Llenguado i tomàtiga torrats. Carn amb salsa i arròs integral.

    Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. Pastis de formatge amb confitura.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Cuinat de llenties amb verdura.

    Segon plat: Albergínies farcides (cebes, all, carn picada de vedella i porc, oli d'oliva, tomàtiga, pebre vermell, pastanaga, vi, sal i pebre bo).     

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Fruita seca.

     

     

    Més informació