Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dijous, 29 abril 12:00
Fi: Dijous, 29 abril 16:00 - Al campus universitari, Palma
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat: Mongeta tendra saltada amb cuixot.
Segon plat: Pit de pollastre a la planxa, ou amb patata i amanida.
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Flam casolà o puding.
Mateu Orfilat:
Primer plat: Pasta amb pesto. Ensalada de mongetes blanques, tonyina i ou bullit.
Segon plat: Hamburguesa casolana amb ceba caramel·litzada i patates cuites al forn. Espinacs a la crema.
Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. Coca amb fruita seca.
Ramon Llull
Primer plat: Fideuada de carn.
Segon plat: Polp amb ceba i arròs.
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Fruita seca.
-