• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dijous, 29 abril 12:00
    Fi: Dijous, 29 abril 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: Mongeta tendra saltada amb cuixot.

    Segon plat: Pit de pollastre a la planxa, ou  amb patata i amanida.

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Flam casolà o puding.

     

    Mateu Orfilat:

    Primer plat: Pasta amb pesto. Ensalada de mongetes blanques, tonyina i ou bullit.

    Segon plat: Hamburguesa casolana amb ceba caramel·litzada i patates cuites al forn. Espinacs a la crema.

    Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. Coca amb fruita seca.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Fideuada de carn. 

    Segon plat: Polp amb ceba i arròs.

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Fruita seca.

     

     

    Més informació