• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dimecres, 28 abril 12:00
    Fi: Dimecres, 28 abril 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: Macarrons a la carbonara. Braó de porc al forn.

    Segon plat: Pollastre amb salsa de pebre bo, patates fregides o arròs blanc.

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Flam casolà o puding.

     

    Mateu Orfila

    Primer plat: Sopes (sense carn). Arròs al curri amb pollastre.

    Segon plat: Carabassons farcits de tonyina i patata bullida. Vedella i pebres verds fregits.

    Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. Pastís de poma amb panses.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Ciurons cuinats amb verdura.

    Segon plat: Braó de porc cuit al forn.

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Fruita seca.

     

     

    Més informació