Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimecres, 28 abril 12:00
Fi: Dimecres, 28 abril 16:00 - Al campus universitari, Palma
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat: Macarrons a la carbonara. Braó de porc al forn.
Segon plat: Pollastre amb salsa de pebre bo, patates fregides o arròs blanc.
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Flam casolà o puding.
Mateu Orfila
Primer plat: Sopes (sense carn). Arròs al curri amb pollastre.
Segon plat: Carabassons farcits de tonyina i patata bullida. Vedella i pebres verds fregits.
Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. Pastís de poma amb panses.
Ramon Llull
Primer plat: Ciurons cuinats amb verdura.
Segon plat: Braó de porc cuit al forn.
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Fruita seca.
-