Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimarts, 27 abril 12:00
Fi: Dimarts, 27 abril 16:00 - Al campus universitari, Palma
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat: Ciurons cuinats amb verdura (pastanaga , espinacs, carbassó, ceba, patata).
Segon plat: Bacallà a l'allioli amb patata.
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Flam casolà o puding.
Mateu Orfila
Primer plat: Cuinat de ciurons amb espinacs (vegetarians). Pasta amb nata, gambes i carn picada.
Segons plat: Cabdells d’anfós cuits al forn, patata a llenques i tomàtiga. Pitrera de pollastre torrada, xampinyons i ceba.
Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. Coca de pastanaga.
Ramon Llull
Primer plat: Wok de tallarines amb verdura (salsa de soia, ceba, pebre i carabassó).
Segon plat: Carn amb salsa de tomàtiga i arròsSegon plat: Bacallà gratinat i patata (llet, all i oli d'oliva).
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Fruita seca.
-