• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dimarts, 27 abril 12:00
    Fi: Dimarts, 27 abril 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: Ciurons cuinats amb verdura (pastanaga , espinacs, carbassó, ceba, patata).

    Segon plat: Bacallà a l'allioli amb patata.

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Flam casolà o puding.

     

    Mateu Orfila

    Primer plat: Cuinat de ciurons amb espinacs (vegetarians). Pasta amb nata, gambes i carn picada.

    Segons plat: Cabdells d’anfós cuits al forn, patata a llenques i tomàtiga. Pitrera de pollastre torrada, xampinyons i ceba.

    Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. Coca de pastanaga.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Wok de tallarines amb verdura (salsa de soia, ceba, pebre i carabassó).

    Segon plat: Carn amb salsa de tomàtiga i arròsSegon plat: Bacallà gratinat i patata (llet, all i oli d'oliva).

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Fruita seca.

     

     

    Més informació