• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dilluns, 26 abril 12:00
    Fi: Dilluns, 26 abril 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: Paella de marisc.

    Segon plat:  Truita de patata i ensalada.

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Flam casolà o púding.

     

    Mateu Orfila

    Primer plat: Fideus secs amb carn. Crema de carabassa amb llavoretes (sense nata).

    Segon plat: Frit de me. Ous amb tomàtiga.

    Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. Pastís de pinya i formatge.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Crema de llegum.

    Segon plat: Albergínies farcides de carn.

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Fruita seca.

     

     

    Més informació