Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Divendres, 23 abril 12:00
Fi: Divendres, 23 abril 16:00 - Al campus universitari, Palma
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat: Ensalada de tonyina (tonyina, pastanaga, blat de moro, tomàtiga, ceba, enciam).
Segon plat: Hamburguesa vegetariana, ensalada i patates.
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Flam casolà o púding.
Mateu Orfila
Primer plat: Paella mixta. Salmorejo (veg.).
Segon plat: Croquetes de pollastre casolanes i ensalada. Ous remenats amb xampinyons.
Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. Coca amb crema cremada.
Ramon Llull
Primer plat: Paella de marisc (musclos, gambes, calamar, all, pebre vermell, pèsols i sal).
Segon plat: Croquetes de pollastre i ensalada (llet, farina, ou, pa ratllat, enciam, tomàtiga i blat de moro).
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Fruita seca.
-