• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Divendres, 23 abril 12:00
    Fi: Divendres, 23 abril 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: Ensalada de tonyina (tonyina, pastanaga, blat de moro, tomàtiga, ceba, enciam).

    Segon plat:  Hamburguesa vegetariana, ensalada i patates.

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Flam casolà o púding.

     

    Mateu Orfila

    Primer plat: Paella mixta. Salmorejo (veg.).

    Segon plat: Croquetes de pollastre casolanes i ensalada. Ous remenats amb xampinyons.

    Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. Coca amb crema cremada.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Paella de marisc (musclos, gambes, calamar, all, pebre vermell, pèsols i sal).

    Segon plat: Croquetes de pollastre i ensalada (llet, farina, ou, pa ratllat, enciam, tomàtiga i blat de moro).

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Fruita seca.

     

     

    Més informació