• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dijous, 22 abril 12:00
    Fi: Dijous, 22 abril 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: Cuinat de llenties amb verdura (llenties, all, julivert, sal, pastanaga, mongeta tendra, ceba, porro, colorant i patata).

    Segon plat: Croquetes d’espinacs i ensalada (oli d’oliva, sal, llet, farina, panses).

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Flam casolà o puding.

     

    Mateu Orfila

    Primer plat: Fideus amb conill. Ensalada mixta.

    Segons plat: Pilotes sueques amb salsa de pebre bo i confitura de nabius. Patates farcides d’espinacs i ametlla.

    Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. Pastís de llimona.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Cuinat de llenties amb verdura (llenties, sal, pastanaga, ceba, porro, colorant i patata).

    Segon plat: Bacallà gratinat i patata (llet, all i oli d'oliva).

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Fruita seca.

     

     

    Més informació