Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dijous, 22 abril 12:00
Fi: Dijous, 22 abril 16:00 - Al campus universitari, Palma
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat: Cuinat de llenties amb verdura (llenties, all, julivert, sal, pastanaga, mongeta tendra, ceba, porro, colorant i patata).
Segon plat: Croquetes d’espinacs i ensalada (oli d’oliva, sal, llet, farina, panses).
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Flam casolà o puding.
Mateu Orfila
Primer plat: Fideus amb conill. Ensalada mixta.
Segons plat: Pilotes sueques amb salsa de pebre bo i confitura de nabius. Patates farcides d’espinacs i ametlla.
Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. Pastís de llimona.
Ramon Llull
Primer plat: Cuinat de llenties amb verdura (llenties, sal, pastanaga, ceba, porro, colorant i patata).
Segon plat: Bacallà gratinat i patata (llet, all i oli d'oliva).
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Fruita seca.
-