• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dimecres, 21 abril 12:00
    Fi: Dimecres, 21 abril 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: Mussaca (albergínies, carn picada de porc i vedella, ceba, pastanaga, tomàtiga, formatge, vi blanc i salsa beixamel).

    Segon plat: Pollastre amb salsa de pebre bo, patates fregides o arròs blanc.

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Flam casolà o puding.

     

    Mateu Orfila

    Primer plat: Greixera de faves. Pasta a la Norma.

    Segon plat: Llibrets de llom i ensalada. Filet d'orada torrat, patata i pèsols bullits.

    Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. Coca amb melicotó.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Crema de verdura (espinacs, pastanaga, carabassó, porro, ceba i patata).

    Segon plat: Tombet amb llom (patata, carbassó, albergínia, salsa de tomàtiga casolana, pebre vermell i ou).

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Fruita seca.

     

     

    Més informació