Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimecres, 21 abril 12:00
Fi: Dimecres, 21 abril 16:00 - Al campus universitari, Palma
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat: Mussaca (albergínies, carn picada de porc i vedella, ceba, pastanaga, tomàtiga, formatge, vi blanc i salsa beixamel).
Segon plat: Pollastre amb salsa de pebre bo, patates fregides o arròs blanc.
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Flam casolà o puding.
Mateu Orfila
Primer plat: Greixera de faves. Pasta a la Norma.
Segon plat: Llibrets de llom i ensalada. Filet d'orada torrat, patata i pèsols bullits.
Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. Coca amb melicotó.
Ramon Llull
Primer plat: Crema de verdura (espinacs, pastanaga, carabassó, porro, ceba i patata).
Segon plat: Tombet amb llom (patata, carbassó, albergínia, salsa de tomàtiga casolana, pebre vermell i ou).
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Fruita seca.
-