• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dimarts, 20 abril 12:00
    Fi: Dimarts, 20 abril 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: Cuinat de mongetes amb verdura (pastanaga, espinacs, porro, ceba, patata i mongeta tendra). 

    Segon plat: Salmó cuit al forn, patates i ensalada.

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Flam casolà o puding.

     

    Mateu Orfilat:

    Primer plat: Arròs negre. Crema de verdura.

    Segon plat: Canelons de bròquil i brossat. Estofat de vedella.

    Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. Coca de fruita i llet condensada.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Ensalada de pasta (ou, pastanaga, tonyina i blat de moro).

    Segon plat: Costella de porc rostida, salsa barbacoa i patates rostides.

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Fruita seca.

     

     

    Més informació