Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimarts, 20 abril 12:00
Fi: Dimarts, 20 abril 16:00 - Al campus universitari, Palma
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat: Cuinat de mongetes amb verdura (pastanaga, espinacs, porro, ceba, patata i mongeta tendra).
Segon plat: Salmó cuit al forn, patates i ensalada.
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Flam casolà o puding.
Mateu Orfilat:
Primer plat: Arròs negre. Crema de verdura.
Segon plat: Canelons de bròquil i brossat. Estofat de vedella.
Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. Coca de fruita i llet condensada.
Ramon Llull
Primer plat: Ensalada de pasta (ou, pastanaga, tonyina i blat de moro).
Segon plat: Costella de porc rostida, salsa barbacoa i patates rostides.
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Fruita seca.
-