• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Start: Monday, 19 April 12:00
    End: Monday, 19 April 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: Arròs brut (pollastre, conill, costella de porc, pèsols, mongeta tendra, ceba, tomàtiga madura, all, arròs, pebre bo). 

    Segon plat: Costelles a la barbacoa, patates i ensalada.

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Flam casolà o puding.

     

    Mateu Orfila

    Primer plat: Llenties (vegetarianes). Endívies i rocafort i nous.

    Segon plat: Pollastre rostit i puré de patata. Calamar a l’andalusa i ensalada.

    Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. Coca de iogurt.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Crema de ciurons (ciurons, espinacs, pastanaga, carabassó, porro, ceba i patata).

    Segon plat: Bistec de pollastre arrebossat i ensalada( ou, pa ratllat, ensalada variada, tomàtiga i ceba).

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Fruita seca.

     

     

    Més informació