Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dilluns, 19 abril 12:00
Fi: Dilluns, 19 abril 16:00 - Al campus universitari, Palma
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat: Arròs brut (pollastre, conill, costella de porc, pèsols, mongeta tendra, ceba, tomàtiga madura, all, arròs, pebre bo).
Segon plat: Costelles a la barbacoa, patates i ensalada.
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Flam casolà o puding.
Mateu Orfila
Primer plat: Llenties (vegetarianes). Endívies i rocafort i nous.
Segon plat: Pollastre rostit i puré de patata. Calamar a l’andalusa i ensalada.
Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. Coca de iogurt.
Ramon Llull
Primer plat: Crema de ciurons (ciurons, espinacs, pastanaga, carabassó, porro, ceba i patata).
Segon plat: Bistec de pollastre arrebossat i ensalada( ou, pa ratllat, ensalada variada, tomàtiga i ceba).
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Fruita seca.
-