• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Start: Thursday, 15 April 12:00
    End: Thursday, 15 April 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: Crema de verdura de temporada (patata, porro, ceba, pastanaga, bròquil, colflori, carabassó, sal, oli d’oliva).

    Segon plat: Llom i ou a la planxa, patates i ensalada (enciam, tomàtiga i ceba)Segon plat: Pilotes amb salsa (carn picada mesclada, ou, tomàtiga, sal, pebre, oli d'oliva i pa).

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Flam casolà o puding.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Guisat de calamar (ceba, porro, patata, tomàtiga i sal).

    Segon plat: Cuscús amb verdura (cuscús, oli d’oliva, all, carabassó, pebre vermell i verd, pastanaga, comí, canyella, oli d’oliva, sal i pebre bo).

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Fruita seca.

     

     

    Més informació