Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dijous, 15 abril 12:00
Fi: Dijous, 15 abril 16:00 - Al campus universitari, Palma
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat: Crema de verdura de temporada (patata, porro, ceba, pastanaga, bròquil, colflori, carabassó, sal, oli d’oliva).
Segon plat: Llom i ou a la planxa, patates i ensalada (enciam, tomàtiga i ceba)Segon plat: Pilotes amb salsa (carn picada mesclada, ou, tomàtiga, sal, pebre, oli d'oliva i pa).
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Flam casolà o puding.
Ramon Llull
Primer plat: Guisat de calamar (ceba, porro, patata, tomàtiga i sal).
Segon plat: Cuscús amb verdura (cuscús, oli d’oliva, all, carabassó, pebre vermell i verd, pastanaga, comí, canyella, oli d’oliva, sal i pebre bo).
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Fruita seca.
-