• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dimarts, 13 abril 12:00
    Fi: Dimarts, 13 abril 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: Cuinat de llenties amb verdura (llenties, all, julivert, sal, pastanaga, mongeta tendra, ceba, porro, colorant, patata).

    Segon plat: Peix cuit al forn, patata i ensalada (patata, oli d’oliva, sal, pebre bo, tomàtiga, pastanaga, enciam iceberg, ceba).

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Flam casolà o puding.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Crema de verdura (espinacs, pastanaga, carabassó, porro, ceba i patata).

    Segon plat: Galtes de porc amb salsa i arròs.

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Fruita seca.

     

     

    Més informació