Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimecres, 31 març 12:00
Fi: Dimecres, 31 març 16:00 - Al campus universitari, Palma
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat: Graellada de verdura (carbassó, espàrrecs, albergínia, xampinyons, pebre, tomàtiga, all, julivert, oli d'oliva verge extra i sal).
Segon plat: Ous, pollastre, patates fregides i ensalada.
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Flam casolà o puding.
Mateu Orfila
Primers plats: Paella mixta. Salmorejo (veg).
Segons plats: Croquetes de peix casolanes i ensalada. Escalopines de pollastre amb salsa nata i ametlla.
Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. Coca de poma amb ametla.
Ramon Llull
Primer plat: Crema de verdura (espinacs, pastanaga, carabassó, porro, ceba i patata).
Segon plat: Costella de porc rostida amb salsa barbacoa i patates al forn.
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Fruita seca.
-