• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dimecres, 31 març 12:00
    Fi: Dimecres, 31 març 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: Graellada de verdura (carbassó, espàrrecs, albergínia, xampinyons, pebre, tomàtiga, all, julivert, oli d'oliva verge extra i sal).

    Segon plat: Ous, pollastre, patates fregides i ensalada.

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Flam casolà o puding.

     

    Mateu Orfila

    Primers plats: Paella mixta. Salmorejo (veg).

    Segons plats: Croquetes de peix casolanes i ensalada. Escalopines de pollastre amb salsa nata i ametlla.

    Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. Coca de poma amb ametla.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Crema de verdura (espinacs, pastanaga, carabassó, porro, ceba i patata).

    Segon plat: Costella de porc rostida amb salsa barbacoa i patates al forn.

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Fruita seca.

     

     

    Més informació