• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dimarts, 30 març 12:00
    Fi: Dimarts, 30 març 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: Macarrons a la bolonyesa (tomàtiga, ceba, pebre, carn picada de porc i vedella). 

    Segon plat: Verat cuit al forn, patates i ensalada.

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Flam casolà o puding.

     

    Mateu Orfila

    Primers plats: Pasta amb nata, anet i salmó. Crema de verdura

    Segons plats: Rotllo de carn picada amb salsa de ceba i pèsols, i puré de patata. Carabassa rostida amb formatge de cabra, cirerols i nous.

    Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. Pastís de mousse de maduixa.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Macarrons amb salsa bolonyesa (carn picada, ceba, porro, sal, all, julivert, pebre bo i salsa de tomàtiga).

    Segon plat: Cuscús amb verdura (cuscús, oli d´oliva, all, carabassó, pebre vermell i verd, pastanaga, comí, canyella, oli d’oliva, sal i pebre bo).

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Fruita seca.

     

     

    Més informació