Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimarts, 30 març 12:00
Fi: Dimarts, 30 març 16:00 - Al campus universitari, Palma
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat: Macarrons a la bolonyesa (tomàtiga, ceba, pebre, carn picada de porc i vedella).
Segon plat: Verat cuit al forn, patates i ensalada.
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Flam casolà o puding.
Mateu Orfila
Primers plats: Pasta amb nata, anet i salmó. Crema de verdura
Segons plats: Rotllo de carn picada amb salsa de ceba i pèsols, i puré de patata. Carabassa rostida amb formatge de cabra, cirerols i nous.
Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. Pastís de mousse de maduixa.
Ramon Llull
Primer plat: Macarrons amb salsa bolonyesa (carn picada, ceba, porro, sal, all, julivert, pebre bo i salsa de tomàtiga).
Segon plat: Cuscús amb verdura (cuscús, oli d´oliva, all, carabassó, pebre vermell i verd, pastanaga, comí, canyella, oli d’oliva, sal i pebre bo).
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Fruita seca.
-