Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dilluns, 29 març 12:00
Fi: Dilluns, 29 març 16:00 - Al campus universitari, Palma
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat: Cuinat de ciurons amb verdura (porro, all, julivert, sal, oli d’oliva, ceba, pebre vermell, espinacs i patata).
Segon plat: Pilotes amb salsa (carn picada mesclada, ou, tomàtiga, sal, pebre, oli d'oliva i pa).
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Flam casolà o puding.
Mateu Orfila
Primers plats: Sopa de brou. Ensalada d’arròs vegetariana.
Segons plats: Conill amb ceba i patates fregides. Tonyina torrada, minestra i patata bullida.
Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. Coca de marbre.
Ramon Llull
Primer plat: Crema de verdura i llegum (espinacs, pastanaga, carabassó, porro, ceba, patata, mongeta tendra i ciurons).
Segon plat: Croquetes de pollastre, patata i ensalada.
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Fruita seca.
-