• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dilluns, 29 març 12:00
    Fi: Dilluns, 29 març 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: Cuinat de ciurons amb verdura (porro, all, julivert, sal, oli d’oliva, ceba, pebre vermell, espinacs i patata).

    Segon plat: Pilotes amb salsa (carn picada mesclada, ou, tomàtiga, sal, pebre, oli d'oliva i pa).

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Flam casolà o puding.

     

    Mateu Orfila

    Primers plats: Sopa de brou. Ensalada d’arròs vegetariana.

    Segons plats: Conill amb ceba i patates fregides. Tonyina torrada, minestra i patata bullida.

    Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. Coca de marbre.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Crema de verdura i llegum (espinacs, pastanaga, carabassó, porro, ceba, patata, mongeta tendra i ciurons).

    Segon plat: Croquetes de pollastre, patata i ensalada.

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Fruita seca.

     

     

    Més informació