• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Divendres, 26 març 12:00
    Fi: Divendres, 26 març 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: Ensalada de pollastre cruixent (enciam, blat de moro, tomàtiga, oliva, pastanaga, pollastre cruixent).

    Segon plat: Hamburgueses vegetals, ensalada i patates (proteïna de soja, midó de patata, ceba vermella, ou i tomàtiga). 

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Flam casolà o puding.

     

    Mateu Orfila

    Primers plats: Paella mixta. Mongetes tendres saltades (veg.).

    Segons plats: Sèpia a la mallorquina i patata bullida. Croquetes de pollastre casolanes i amanida.

    Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. Pastís de brossat.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Paella de marisc.

    Segon plat: Croquetes d’espinacs i ensalada.

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Fruita seca.

     

     

    Més informació