Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inicio: Viernes, 26 marzo 12:00
Fin: Viernes, 26 marzo 16:00 - Al campus universitari, Palma

Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat: Ensalada de pollastre cruixent (enciam, blat de moro, tomàtiga, oliva, pastanaga, pollastre cruixent).
Segon plat: Hamburgueses vegetals, ensalada i patates (proteïna de soja, midó de patata, ceba vermella, ou i tomàtiga).
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Flam casolà o puding.
Mateu Orfila
Primers plats: Paella mixta. Mongetes tendres saltades (veg.).
Segons plats: Sèpia a la mallorquina i patata bullida. Croquetes de pollastre casolanes i amanida.
Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. Pastís de brossat.
Ramon Llull
Primer plat: Paella de marisc.
Segon plat: Croquetes d’espinacs i ensalada.
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Fruita seca.
-