Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Divendres, 26 març 12:00
Fi: Divendres, 26 març 16:00 - Al campus universitari, Palma
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat: Ensalada de pollastre cruixent (enciam, blat de moro, tomàtiga, oliva, pastanaga, pollastre cruixent).
Segon plat: Hamburgueses vegetals, ensalada i patates (proteïna de soja, midó de patata, ceba vermella, ou i tomàtiga).
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Flam casolà o puding.
Mateu Orfila
Primers plats: Paella mixta. Mongetes tendres saltades (veg.).
Segons plats: Sèpia a la mallorquina i patata bullida. Croquetes de pollastre casolanes i amanida.
Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. Pastís de brossat.
Ramon Llull
Primer plat: Paella de marisc.
Segon plat: Croquetes d’espinacs i ensalada.
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Fruita seca.
-