• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dijous, 25 març 12:00
    Fi: Dijous, 25 març 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: Cuinat de llenties amb verdura. 

    Segon plat: Albergínies farcides de carn de porc.

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Flam casolà o puding.

     

    Mateu Orfila

    Primers plats: Crema de llegum. Ensalada de cuscús (vegetariana).

    Segons plats: Vedella amb ceba i patata bullida. Samfaina de verdura amb ou.

    Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. Coca de taronja.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Sopes (sal, oli d’oliva, julivert, col, mongeta tendra, carxofa, pèsols, bleda, tomàtiga casolana, colflori, porro i pa).

    Segon plat: Bacallà gratinat amb allioli i patata.

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Fruita seca.

     

     

    Més informació