Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dijous, 25 març 12:00
Fi: Dijous, 25 març 16:00 - Al campus universitari, Palma
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat: Cuinat de llenties amb verdura.
Segon plat: Albergínies farcides de carn de porc.
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Flam casolà o puding.
Mateu Orfila
Primers plats: Crema de llegum. Ensalada de cuscús (vegetariana).
Segons plats: Vedella amb ceba i patata bullida. Samfaina de verdura amb ou.
Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. Coca de taronja.
Ramon Llull
Primer plat: Sopes (sal, oli d’oliva, julivert, col, mongeta tendra, carxofa, pèsols, bleda, tomàtiga casolana, colflori, porro i pa).
Segon plat: Bacallà gratinat amb allioli i patata.
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Fruita seca.
-