Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimecres, 24 març 12:00
Fi: Dimecres, 24 març 16:00 - Al campus universitari, Palma
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat: Trempó de ciurons amb tonyina.
Segon plat: Pollastre al curri, ceba i arròs.
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Flam casolà o puding.
Mateu Orfila
Primers plats: Pasta amb cirerols, formatge feta i alfàbrega. Ensalada de pera amb bacó.
Segons plats: Llom amb col. Filet d'orada torrat i ensalada variada.
Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. Pastís de plàtan amb xocolata.
Ramon Llull
Primer plat: Espaguetis a la bolonyesa (oli d’oliva, sal, pebre bo, ceba, tomàtiga, carn de porc i pollastre).
Segon plat: Cuscús amb verdura (cuscús, oli d’oliva, all, carabassó, pebre vermell i verd, pastanaga, comí, canyella, oli d’oliva, sal i pebre bo).
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Fruita seca.
-