• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dimecres, 24 març 12:00
    Fi: Dimecres, 24 març 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: Trempó de ciurons amb tonyina.

    Segon plat: Pollastre al curri, ceba i arròs.

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Flam casolà o puding.

     

    Mateu Orfila

    Primers plats: Pasta amb cirerols, formatge feta i alfàbrega. Ensalada de pera amb bacó.

    Segons plats: Llom amb col. Filet d'orada torrat i ensalada variada.

    Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. Pastís de plàtan amb xocolata.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Espaguetis a la bolonyesa (oli d’oliva, sal, pebre bo, ceba, tomàtiga, carn de porc i pollastre).

    Segon plat: Cuscús amb verdura (cuscús, oli d’oliva, all, carabassó, pebre vermell i verd, pastanaga, comí, canyella, oli d’oliva, sal i pebre bo).

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Fruita seca.

     

     

    Més informació