• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dimarts, 23 març 12:00
    Fi: Dimarts, 23 març 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: Lasanya de carn.

    Segon plat:  Pica-pica de calamar amb arròs (ceba, tomàtiga casolana, all, julivert, oli d’oliva, patata bullida, vi blanc, llorer, pebre bo).

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Flam casolà o púding.

     

    Mateu Orfila

    Primers plats: Favada asturiana. Ous farcits vegetarians.

    Segons plats: Pollastre agredolç i puré de moniato. Púding de peix i pebres del piquillo confitats.

    Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. Coca amb pinya.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Ciurons cuinats amb verdura (pastanaga, espinacs, carbassó, ceba i patata).

    Segon plat: Pilotes casolanes.

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Fruita seca.

     

     

    Més informació