Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimarts, 23 març 12:00
Fi: Dimarts, 23 març 16:00 - Al campus universitari, Palma
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat: Lasanya de carn.
Segon plat: Pica-pica de calamar amb arròs (ceba, tomàtiga casolana, all, julivert, oli d’oliva, patata bullida, vi blanc, llorer, pebre bo).
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Flam casolà o púding.
Mateu Orfila
Primers plats: Favada asturiana. Ous farcits vegetarians.
Segons plats: Pollastre agredolç i puré de moniato. Púding de peix i pebres del piquillo confitats.
Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. Coca amb pinya.
Ramon Llull
Primer plat: Ciurons cuinats amb verdura (pastanaga, espinacs, carbassó, ceba i patata).
Segon plat: Pilotes casolanes.
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Fruita seca.
-