• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dilluns, 22 març 12:00
    Fi: Dilluns, 22 març 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: Risotto de pollastre i xampinyons.

    Segon plat: Braó cuit en la seva salsa i patata al forn.

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Flam casolà o puding.

     

    Mateu Orfila

    Primers plats: Paella de verdura. Crema de carabassó amb pernil salat.

    Segons plats: Aguiat d’indiot. Filet de perca torrat, patata bullida i mongeta plana.

    Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. Pastís de melicotó i formatge.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Canelons d’espinacs.

    Segon plat: Pollastre rostit i patates.

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Fruita seca.

     

     

    Més informació