Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dilluns, 22 març 12:00
Fi: Dilluns, 22 març 16:00 - Al campus universitari, Palma
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat: Risotto de pollastre i xampinyons.
Segon plat: Braó cuit en la seva salsa i patata al forn.
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Flam casolà o puding.
Mateu Orfila
Primers plats: Paella de verdura. Crema de carabassó amb pernil salat.
Segons plats: Aguiat d’indiot. Filet de perca torrat, patata bullida i mongeta plana.
Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. Pastís de melicotó i formatge.
Ramon Llull
Primer plat: Canelons d’espinacs.
Segon plat: Pollastre rostit i patates.
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Fruita seca.
-