Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Divendres, 19 març 12:00
Fi: Divendres, 19 març 16:00 - Al campus universitari, Palma
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat: Ensalada de poma (enciam, blat de moro, tomàtiga, olives, pastanaga i poma).
Segon plat: Hamburgueses vegetals, ensalada i patates (proteïna de soja, midó de patata, ceba vermella, ou i tomàtiga).
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Flam casolà o puding.
Mateu Orfila
Primers plats: Paella mixta. Sopa juliana.
Segons plats: Verdura torrada. Llom torrat, ensalada i patates.
Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. Coca de llimona.
Ramon Llull
Primer plat: Paella de marisc (musclos, gambes, calamar, all, pebre vermell, pèsols i sal).
Segon plat: Croquetes d’espinacs i ensalada (oli d’oliva, sal, llet, farina i panses).
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Fruita seca.
-