• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Divendres, 19 març 12:00
    Fi: Divendres, 19 març 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: Ensalada de poma (enciam, blat de moro, tomàtiga, olives, pastanaga i poma).

    Segon plat: Hamburgueses vegetals, ensalada i patates (proteïna de soja, midó de patata, ceba vermella, ou i tomàtiga). 

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Flam casolà o puding.

     

    Mateu Orfila

    Primers plats: Paella mixta. Sopa juliana.

    Segons plats: Verdura torrada. Llom torrat, ensalada i patates.

    Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. Coca de llimona.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Paella de marisc (musclos, gambes, calamar, all, pebre vermell, pèsols i  sal).

    Segon plat: Croquetes d’espinacs i ensalada (oli d’oliva, sal, llet, farina i panses).

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Fruita seca.

     

     

    Més informació